след колко време се прави тест за бременност - An Overview

Wiki Article

Необходимостта да се чувствате защитна, да споделяте с жена си времето на бременността или да се опитате да се включите в страданието на жените, често са най-честите причини.

Наблюдавайте захарните кристали и вижте как те реагират с вашата урина.

Имате сериозни съмнения, че ви закъснява? Как да разберете? Трябва да познавате графиката на базална си температура и да знаете колко е средната продължителност на лутеалната ви фаза.

Лечението се състои в укрепване на цервикалния пръстен .

Този уебсайт използва бисквитки. Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки.

Въведете годините на бъдещия татко и вашата възраст в момента на зачеването и проверете.

Секс позите имат значение – редица изследвания са доказали, че позата, в която правиш секс с партньора си определя до голяма степен възможността за зачеване. За най-успешна се приема мисионерската (традиционната), тъй като когато мъжът е отгоре, се осигурява най-дълбоко проникване и сперматозидите най-бързо могат да достигнат до шийката на матката.

Спазване на изискванията е във Ваша полза и осигурява коректност на резултата.

Спри цигарите, алкохола и кафето – всеки един от тези вредни навици може да повлияе както на шансовете ти за зачеване, така и на здравето на бъдещото ти бебе. Пушенето може да предизвика преждевременно раждане, недостатъчно родилно тегло на бебето и дори спонтанен аборт.

Вероятно имате съмнения дали това наистина съществува или не. "Това се случва само на кучета" може да са ви казали много хора.

Спазване на изискванията е във Ваша полза и осигурява original site коректност на резултата.

Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато find here коментирам.

Билката боец бял кантарион неутрализира всички болести »

Всяка захар, която не се съхранява правилно или е доста стара, може да бъде изключително чувствителна и хигроскопична по своята същност. Това би довело до образуването на бучки дори преди да има възможност да взаимодейства с урината. В такъв случай, видимостта на бучките може да попречи на разтварянето му website в урината, което ви кара да вярвате, че сте бременна, когато в действителност това е резултат от фалшиво положителен тест за бременност.

Report this wiki page